b2bbih

Dodaj komentar

Alo krade-ovci kad se dođe na parking 1km ako film traje 3sata plus ulaznica za film 5-7km minimun 10km za gledanje filma a tko će to ići da gleda filmove ako nigdje ne radi i nema otkuda prihoda eno i u mostaru slabo se ide u kino a kamoli da će u Ljubuskog gledati kad ima preko interneta filmova i preko satelita.opet pronađeni projekat kradezeovaca kako i radarske kutije na svakom višku a ceste su rupa na rupi zakrpe svako malo i šahtovi po cesti to kradeze biseri.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

8
3
9
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari