b2bbih

Dodaj komentar

Bravo za Vuka,gospodja Ruza pretplacena na svoje papagaj pisanje.Izgleda.Ne moze se u Svabe sjedit i piskarat.DOjadilo dojadilo radit,dosla bi Ruza odmah da joj ko kakav posao dade.Samo u nas nema proizvodnje,nema ulaganja.Zasto,eto mozete skupa s izbjeglicom Angelinu pitat.Ili vi ulozite u nesto pa bar sebe i svoje zaposlite.Cujem zgrnuli tamo slepere eura pa eto sadite vi sta drugo.Kapitalizam je i ovdje Ruze,trziste odredjuje sve.Mora se borit,sadit i radit.Ne znam bas da li je uspjeh radit za sitne eure.Moze se prezivit.Dok trebate Svabi dobro je a ako ne napolje.Kad nas Svabe vole zasto ne uloze i otvore u nas svoje pogone?Nije vam bas dobro nit lijepo gore frau Ruzo i gosn.Izbjeg beze.Vidi se.Kao ni mnogima.Treba pocet cistit od sebe.Prestati kukati itd.Ima li sta vedro,veselo da pisete,smislite sta bi narod sadio i proizvodio!?

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

1
7
3
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Koliko su zastupnici nemoralni? Emir Imamović Pirke | bljesak.info
ljubuski.info
U ovoj zemlji se ne može živjeti Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Nema promjena u zemlji kopnenih ribica Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
I vlast i oporba dijelovi iste smiješne družine? Akademik, prof.dr. Slavo Kukić | Dnevni list

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari