Dodaj komentar

Zašto nitko ne spominje tadašnje ljubuski vijećnike iz Boljitka u to vrijeme. Zna se koje dvije ženske osobe su učestvovale i preko kojih je išla dodjela poljop. poticajima onima koji nemaju ni kvadratni metar zemljišta a ni svoje kuće.
Dakle davano glasačima Lijanovica Šakom i kapom i pola Nazad. Pa onda predsjednici mjesnih zajednica i preko njih je išlo. Kao da je ministarstvo poljoprivrede bilo Licna prcija ili ti vlasnistvo Lijanovica i gore spomenutih osobe koje znaju ko su, a danas šute i a kako i ne bi. Opasno je medilo tih godina. Objavite slobodno listu ovih dobitnika iz Ljubuškog kao i njihovih emisara i vijećnika.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

4
8
7
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari