Dodaj komentar

Bez obzira na to što u svakoj stranci može biti pojedinaca koji griješe i koji su skloni nekim porocima, pa i u HDZ-u, ali se ne može masovno osuđivati ta stranka. Pogotovo stoga što je vladajuća. A taj njezin vladajući status je legitimira i legalizira kao najbolju stranku. Jer da nije tako, ne bi ni dobila povjerenje većine birača na izborima.
A vi, odnosno većina komentatora na ovom portalu pljuju po toj stranci i njezinu predjsjedniku, odnosno svakom njezinu funkcionaru (načelniku, gradonačelniku, državnom službeniku i td).

To nije ni demokrtaski, ni pravno, ni moralno uredu. Jer oporbenjaci mogu suprostavljati svoja mišljenja vladajućima i ne slagati se s njima, ali ih moraju uvažavati za vrijeme trajanja njihovih mandata na koje su izabrani.

Dok se ovaj portal ponaša kao u jednopartijskom sustavu, kao u komunizmu, neuvažavajući pluralizam. Osobito to dolazi do izražaja ako se radi o domoljubnoj ili nekoj stranci sa kršćanskim predznacima.
Smatraju se nacionalistima, kleronacionalistima i malte ne, državnim neprijateljiam.
Manje je čudno ako se tako ponašaju prema HDZ-u Srbi ili muslimani, ali ima i Hrvata takvih. I ako se takvi Hrvati nazovu izdajicama ili kakvim drugim kritičkim opaskama ili retorikom na komentar, takvi komentari se brišu.
Pametnom dosta.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

6
4
2
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto