Dodaj komentar

O pet nepotpisani tekst iz opet niz netocnih navoda. Ovom anonimnom sto je ovo objavio netko je od ovih cukovcana prenio neistine u lazu. Javi sam iz cukovine u nisam imao prilike kao moje komisije da uzurpiram opcinsko zemlji ste jer ne granicim sa opcinsko zemljom. Izlazile su svako razne komisije u nikad nisu dodjeli li zemljište mojim komsijama jer nemaju pravo na njega. Otidjite u grunt par vidite stanje i povjest navedenog zemljišta. Onda komentirate. A piscu ovog teksta izgleda da je dovoljno par lajavaca da komentiraju neistine i on zadovoljan. Žalosno stvarno

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

5
6
9
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari