Dodaj komentar

moji dragi sugrađani pišem već godinu dana da je to patka hdz-a bila pred izbore, zamaži narodu oči a dobij izbore, jer što su to oni napravili zadnjih 10 godina ( samo postavili 2 miliona kockica a to ne pokreće gospodarstvo) , jedina im je to šansa bila naći nešto što će narod u euforiju baciti, nisu talijani i španjolci, grci, ciprani, i ostali [ * neprimjereno * ]i pa da oni ne znaju da toliko smilja treba, posadili bi oni milione hektara da je to tako, pa oni ga otkupljuju od nas. nego vi i dalje vjerujte lokalnim političkim lažovima koji puštaju pred izbore svakakve priče, opameti se narode dok ti nije kasno i bori se za svuja prava i nevjeruj starim udbašima

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

2
9
6
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari