Dodaj komentar

Ma o čemu ti pričaš, ne želim ovdje ljude prozivati imenom koji nikada nisu se pojavili u Mostaru dobili su diplomu; u Zagrebu su 10 godina prodavali prometni fax ako želiš nabrojiti ću akvizitere iz Ljubuškoga, a ja sam završio ekonomiju u Mostaru i svega sam se nagledao, 90 posto studenata ne zna običnu uplatnicu ispuniti..odavde odu u Zagreb na Vern i kao nešto je to a u stvarnosti isti privatna visoka škola kao i u BIH ali jad i čemer ovdje živi , uvijek bolje tuđe i gotovo.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

3
2
7
7

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari