Dodaj komentar

Vi koji potencirate validnost neke diplome odnosno njenu ispravnost sa tezom da je kupljena totalno ste u krivu, za vrijeme rata diplome se jesu prodavale ali ovo što prozivate osobe koje imaju diplome sa privatnih škola nije niti malo utemeljeno, te osobe su imale profesore , svoje kolege a naj jače mi je kada ih prozivaju osobe sa Mostarskog sveučilišta..raspitajte se malo kako to funkcionira u Mostaru..u Hrvatskoj obadvije vrijede isto ništA ali isto tako ove iz Zagreba u Njemačkoj vrijede ništa..u današnjem svijetu se vrjednuju vještine i znanje ako to nemaš bilo kakva ti diploma ne vrijedi..svak ima slobodu izbora školovanja.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

8
4
9
7

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari