Dodaj komentar

Svaka cast za ovu veliku obitelj. na danasnje vrijeme odluciti se na veliki broj djece, stvarno, KAPA DO PODA. A Majci, za nju nemam rijeci, i sama sam roditelj, sa troje djece, ali vecina tereta je njenim ledima, samo da ih sazove, a ne sve drugo sto treba obaviti svaki dan. Za hvala i vama Zaboravljeni branitelji, znamo da je vasa borba teska i duga, ali dace dragi Bog, da dobijete sto vam pripada, jer s ovim ste pokazali, da ne mislite samo na sebe vec i na druge. Mada za ovakve obitelji, kojih u nasem kraju nema mnogo, trebao bi se pobrinuti nacelnik i opcina, ali oni su sasvim mali ljudi, od kojih elita nema koristi.
Jos jednom cestitke za ovu veliku obitelj. Bog vas blagoslovio...

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

3
4
6
7

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari