Dodaj komentar

Sve što si rekao to si i slagao. Kao prvo rješenje koje si ti dobio,dobilo je još oko 10.000 RVI umirovljenika,kojima se ukida status HV, i to zbog ološa koje je tužilo RH za invalidnost,odnosno da im se isplate zaostaci invalidnina na koje nikad nisu ni imali pravo,jer je po dogovoru HR isplaćivala samo mirovine i imao si pravo na zdravstveno osiguranje. Tim rješenjem tebi nikad nije ukinuta niti smanjena mirovina u RH.Nije istina da nisi imao pravo na žalbu,jer su se svi žalili i predmeti se nalaze na sudu u Splitu. Što se tiče tvog ratovanja i tih činova,to možeš zahvaliti "generalu"Ančiću VP, koji je mislim isto u progonu negdje,odnosno sa kim si krivolovio niz godina kako u lovu tako i u drugim stvarima. Što se tiče tvoje izjave na što su dovedeni branitelji i da nemaju nikakva prava,tu se u potpunosti slažem,samo si zaboravio da su za to krivi ti i takvi kao ti. Primjer ti je dezerter i umirovljeni pukovnik Mario Herceg sa kojim jako dobro sarađuješ i kojem si malog primio u policiju,i ako si znao šta je mali napravio i da je bio pozitivan na nalazima droge. Nije ti uspjelo radi javnosti i ako si pokušao na sve strane da ga uguraš. Toliko o tvojoj brizi za branitelje, i tvojoj medalji,ne znam za što si je dobio,a daleko je to od odličja. U tvoju invalidnost za sad neću ulaziti, a o tome ćemo drugi put.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

9
3
3
2

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari