Dodaj komentar

NADO, Zvone Boban je uporabio silu prema neprijateljima svojega i naroda hrvatskoga.
Uporabio je silu, kao hrvatski i katolički športist - nogometaš prema pripadniku yugo-komunističke, točinje, srbokomunističke službe "bezbednosti", a time, neizravno, protiv zloglasnoga yugokomunizma. Kojemu su Zvone i Zvonini sunarodnjaci robovali skoro pola stoljeća.
Nikada milicionar yuge, a niti komunistički sustav, nisu oprostili Zvoni ni Hrvatkoj taj incidant. Dapače, ubrzo su oni vratili Zvoni,
"Zvonićima" i cijeloj Hrvatkoj, agresorskim napadom na njih.
Kao da nikada nisi čula za Domovinski - obrambeni rat?!

NADO, izvjestni Frano je Hrvat, a kako čujem i katolički vjernik. Borjana Krišto je također Hrvatica i katolička vjernica. Nisu oni, bar to nije do sada poznato, ni na suprotnim ideološkim stajalištima. Nisu nikada bili u nekim vidnijim neprijateljskim odnosima. Ali, taj Frano je ipak udario kamanjem na Borjanu.
Borjana mu nije uzvratila, ni izravno, ni neizravno, a niti to planira.
Dapače, kao vjernica katoličke vjere, ima nakanu Frani sve to oprostiti. Uzimajući u obzir onu svetu izrjeku - " tko tebe kamenom, ti njega kruhom..."

Nije taj franin incident suporediv za onim od Zvone Bobana. Još je manje usporediva Borjana Krišto sa yugo-milicionarom, srbokomunističke provenijencije i yugo-komunizmom uopće.

A ti ih uspoređuješ.

Zašto, možemo za sada samo predpostavljati. A moja predpostavka je dvojbena:
Ili potječeš od yugokomunističkih predaka i prednika, pa daješ za pravo Frani za fizički napad na Borjanu, ikao mu ona nije neprijatelj već prijatelj, ili si neobrazovana i bez intelekta, odnosno toliko neinteligentna da ne znaš izvršiti pravu, adekvatnu i logičnu prosudbu ova dva različita slučaja koja si spomenula.

Bio jedan ili drugi slučaj u pitanju, tvoj svjetonazor, tvoja temeljna paradigma i opći moral, nisu na zavidnoj razini i zaslužuješ svaki prezir.
Bar od Hrvata, hrvatskih domoljuba i hrvatskih vjernika...

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

7
5
8
5

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari