Dodaj komentar

Pitanja za Generala Miju i ostale!
Zna teli koliko je Hrvatski vojnika u BiH osuđeni za ratne zločine?
Zna teli protiv koliko se vojnika u BiH vodi proces za ratne zločine?
Zna teli koliko će još biti oni protiv koji će se podignuti optužnice?
Znam da ne znate jer vas nije briga za običnog vojnika!
Ne tako davno prosio sam po ministarstvima i općini te sam tražio pomoć od Hrvatski?? stranaka da mi daju da se mogu časno braniti na sudu za rate zločine i dobio sam ovako. Općina 1000 KM, Ministarstvo branitelja 3000 KM.. HDZ BiH - 0 KM, HDZ 1990 - 0 KM HSP- BiH - 0 KM. Lijanović- 0 KM hvala svima .. Ukupno me je odbrana došla 45 000 KM digao sam kredit 15,000 nisam mogao više. Hvala bogu ima dobri ljudi koji su mi pomogli sad ne bi pisao tko su jer su me zamolili da ne govorim njihova imena. Njima Hvala veliko i njihov sam dužnik. Da se vratim na generale neka se sjete pojedinci kad sam im pisao pismo i tražio pomoć od njih. I znate što sam dobio i to me je telefonski nazvao jedan od Generala i rekao : svatko za svoje zločine treba odgovarati mi nećemo štititi zločince. Njemu isto Hvala jer se udostoji i zvonio ostali ni jedan nije. Zato moji?? generali Prodaj te onaj automobil porscheu Zagrebu one stanove i vikendice, jahte i sve ostalo jer Hrvatski vojnik " NIKAD NEĆE ŠTITITI ONE KOJI SU NAPRAVILI ZLOČIN. Hvala bogu ja sam nedužan i to mi je dokazano vi dali ste nevini to ćemo vidjeti,

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

4
2
3
2

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari