Dodaj komentar

E moj Mijo poslao si pismo Predsjedništvu Hrvatskog narodnog sabora (HNS), a i sam znaš da je većina čelništva HNS u vrijeme Domovinskog rata bila veliki protivnik HDZ-a, Tuđmana i Hrvatske. To su uglavnom ljudi iz Pokreta za Jugoslaviju i njih danas ne zanimaju branitelji i njihove obitelji. Nih samo zanima kako zaštititi privatnu imovinu koju su stekli pljačkom i kriminalom i zbog toga ne vide ili ne žele vidjeti probleme branitelja, građana i općeniti hrvatskog naroda u BiH. Mijo, bez obzira na sve ovo nastavi se i dalje boriti.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

1
3
5
6

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto