Dodaj komentar

Prekidi u isporuci električne energije za utorak 21.3.2017.

ljubuski.info

Iz JP EP HZHB, poslovnica Ljubuški obavještavaju potrošače kako će, zbog planiranih radova, doći do prekida u isporuci električne energije dana 21.3.2017. godine (utorak) u vremenu od 11 do 14 sati u mjestima: Novo naselje oko crkve sv. Ante, Radničko naselje, Bučinska ulica, ulica fra B. Rupčića, ulica fra R. Mikulića i dijelu ulice Bana Jelačića.

Istoga dana, dakle 21.3.2017.godine, u vremenu od 8 do 14 sati doći će do prekida el. energije u mjestima: Humac-Ohio, Humac-Ruljaš, Humac- Zovci, Lisice, Crveni Grm, Vašarovići, Grab i Orahovlje.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

6
2
2
4

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

ljubuski.info
Udruge za izvlačenje novca Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Hrvati su sami sebi krivi dr. Dražen Pehar | dnevnik.ba
ljubuski.info
Hercegovačke dogme Hrvat. Hercegovac. Katolik. | medium.com
ljubuski.info
Bespuće politike i Crkve u BiH fra Mario Knezović | fratar.net

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto