Dodaj komentar

Pretresi i na području zapadne Hercegovine

ljubuski.info

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) i Uprave policije MUP-a Sarajevske županije, u suradnji sa MUP-om Hercegovačko-neretvanske i Zapadno-hercegovačke županije te Centrom javne sigurnosti Istočno Sarajevo, jučer su u operativnoj akciji "Praznik" izvršili pretrese na 31 lokaciji i lišili slobode 21 osobu.

Osobe su lišene slobode po naredbi Županijskog suda u Sarajevu i pod nadzorom Tužiteljstva Sarajevske županije zbog postojanja osnova sumnje da su počinile kazneno djelo organizirani kriminal u vezi sa kaznenim djelom neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i kaznenim djelom posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga.

U pretresima na području Sarajevske, Hercegovačko-neretvanske i Zapadnohercegovačke županije te Istočnog Sarajeva sudjelovalo je više od 300 policijskih službenika. Prilikom pretresa pronađeni su i privremeno oduzeti predmeti koji će se koristiti kao dokazi u daljem postupku. Osobe lišene slobode jučer tijekom dana su kriminalistički obrađene nakon čega će postupajući tužitelj odlučiti o njihovom daljnjem statusu.

U pretresima je pronađena je i oduzeta veća količina opojnih droga, opreme za proizvodnju i preprodaju opojnih droga, mobilnih telefona, računarske opreme, novca, vatrenog oružja, municije, eksplozivnih naprava, dokumentacije i jedno putničko motorno vozilo.

Nastavljen je i rad na pronalasku još deset osumnjičenih osoba za kojima se traga.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

7
1
4
1

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

ljubuski.info
Udruge za izvlačenje novca Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Hrvati su sami sebi krivi dr. Dražen Pehar | dnevnik.ba
ljubuski.info
Hercegovačke dogme Hrvat. Hercegovac. Katolik. | medium.com
ljubuski.info
Bespuće politike i Crkve u BiH fra Mario Knezović | fratar.net

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto