Dodaj komentar

Gdje zive Hrvati BIH oni i nemaju nikakvih modernih cesta a te ceste sto postoje to je tek toliko bilo da donjih mogu doci sa tenkovima i kamionima da vas porobe i zatjeraju.
Ceste za Hrvatski narod nisu nikad bile ni planirane.
Sramota a zashto i placati i kome zar Hrvatska sirotinja koja nikad nije imala nishta niti ikakve koristi. nije im niko nikada nishta dao za dzabanu.

Svakako te aute sto opravljate su cilj novog rata a ono se nalazi u nekvalietnu gorivu da vam se motori sto prije pokvarljuju.Zar neko drzi do vas trgovci i mafija i ostale varalice rade lupeski posao.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

8
5
3
4

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

ljubuski.info
Udruge za izvlačenje novca Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Hrvati su sami sebi krivi dr. Dražen Pehar | dnevnik.ba
ljubuski.info
Hercegovačke dogme Hrvat. Hercegovac. Katolik. | medium.com
ljubuski.info
Bespuće politike i Crkve u BiH fra Mario Knezović | fratar.net

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari