Dodaj komentar

Po tebi koga bi trebalo kritizira.Možda nemuštu oporbu.Demokratsko društvo podrazumijeva da se vlast može kritizirati kada čini loše poteze.Pa pročitaj tisa iz Hrvatske pa ćeš vidjeti kako se tamo kritiziraju kritičari.Ipak smo mi dosta zaostaliji u medijskim slobodama,sreća naša što ima info inače bi as progutao medijski mrak i vi bi se ponašali jop puno gore.Ovako vam ovaj medij ne da da radite sve što hoćete.Radite svašta i to se bar objelodani tako da vam više niko neće bacati cvijeće jer narod je ipak skužio šta mu radite.Zato vas nema puno među narodom jer se naroda bojite.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

4
4
4
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto