Dodaj komentar

uvik iste fore i lazi, uvik isti duh lazi, zavisti i ljubomore.., velik je HDZ dok postoje takvi kao Vi.., di nema problema..?, kad ih nije bilo..?. samo kod jednih zele viditi i potencirat a kod drugih zanemariti..., kadu u ove cetri opcine žzh ne bi bio HDZ na vlasti i kada ne bi imao zupanisku vlast ljubuski.info ne bi imao io cemu pisati i ne bi ukazivao na sve nepravilnosti koje bile da je drugi netko u pitanju.., NJemu (portalu ovome) je samo problem HDZ a iz tog se zna dosta tog iscitati.., a najbitnije sto iza ovog portala stoje osobe usko vezane iz onog sistema..., e tako ti je to moj slavkiću, zvončiću, i ostali, kako vi kazete UHLJEBICI iz onog Vama nikada ne prezaljenog sistama

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

8
1
1
8

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto