Dodaj komentar

Županijska skupština za doprinose duguje 517.228,88 KM

ljubuski.info

Skupština ZHŽ za doprinose svojim djelatnicima duguje prema podacima Porezne uprave F BiH 517.228,88 KM. Dug je nastao za mandata sadašnjeg predsjednika Ante Mišetića - Sove. Skupština ima s profesionaliziranim zastupnicima 22 uposlenika, a Mišetić je svake godine potpisivao dokumentaciju za poreznu upravu u kojoj je naznačeno da su navedeni doprinosi plaćeni.

Proračun skupštine iznosi oko 1 milijun KM i u njega su uvijek predviđena sredstva za bruto plaće, ali i pored toga doprinosi djelatnicima nisu uplaćivani.

Stotine tisuća KM za udruge i reprezentaciju

Mišetić doprinose nije plaćao, potvrdila je Porezna uprava, iako je potpisivao kako jeste, ali nije propustio trošiti stotine tisuća KM dajući ih raznim udrugama, a čak je u jednoj godini potrošio više od 60.000 KM za reprezentaciju.

No, to nije najgora strana skupštinskog proračuna, a pokazatelj da su za 6 godina zastupnici radili samo nekoliko dana bez bilo kakvog učinka na poboljšanju zakonodavne vlasti, osim trošenja 6 milijuna KM, zaprepašćuje.

Očit je raspad zakonodavne vlasti. Kako će to HDZ BiH pravdati, politički, zakonima ili će priznati da se radi o teškim nezakonitim radnjama, ostaje vidjeti.

2010. godine Mišetić je obećao "sjaj", ali umjesto sjaja dobili smo ......

Podaci PU F BiH
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

3
7
4
2

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari