Dodaj komentar

smilje je patka vladajućih struktura bila pred izbore mogu ljudi sadit sve što postoji uvijek je problem bio naći kupca za sve, a zalivaj i radi sve će narasti. a hdz patke uvaljuje pred izbore jer ne mogu oni ništa uložiti niti naći nekog tko bi jer svi bježe od hercegovine zato što se za sve mora dati mito. onda udri po patkama, lokalni lažovi počmu širiti kako su se neki obogatili i eto ga narod i zadnju marku uloži. po procjeni samo u ljubuškom je u smilje uloženo oko 3-4 mil maraka u 2016 a tolike nove ulagati bez planova na osnovu priče je neozbiljno, za te se novce može napraviti nekakva tvornica. a procjene su da će propasti 80 % plantaža. onda ide idući plan našeg dragog vođe a to je oduzimanje parcela onih koji ne mogu plaćati koncesiju i gradnja vjetro elektana i solarnih elektrana na tim parcelama, narod troši novce na patku o smilju a pravi članovi kosa i partije (čitaj hdz) će čekati koju godinu pa će uložiti u pravu stvar. hrvatsko društvo zajeba

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

5
4
6
8

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

ljubuski.info
Udruge za izvlačenje novca Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Hrvati su sami sebi krivi dr. Dražen Pehar | dnevnik.ba
ljubuski.info
Hercegovačke dogme Hrvat. Hercegovac. Katolik. | medium.com
ljubuski.info
Bespuće politike i Crkve u BiH fra Mario Knezović | fratar.net

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto