Dodaj komentar

Kako se rekne u vas pameti nikad dosta pa tako i kod ovog inače mog frenda mladena b.o njemu neću trošiti riječi jer je moj prijatelj frend..... kako se Mladen postavlja kad se suoči sa činjenicom da nije baš kako je on zamislio nego je ionako sve zamršeno do iskrene boli i lažljivoga zdravlja...u ime naroda hapsi bakira pa čak i našega i moga frend a Dragana Vikica da onoga Vikića što je brani o BiH dok je Alija kazivao javno ba Ravno nije u BiH! Nije problem u promjeni teza ni u promjeni rečenica što je shodno vašim poslovima ali da ne mijenja bit ne bih ništa rekli ali kad se sve promjeni nakon toga...sve jasno...

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

8
3
4
2

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

ljubuski.info
Udruge za izvlačenje novca Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Hrvati su sami sebi krivi dr. Dražen Pehar | dnevnik.ba
ljubuski.info
Hercegovačke dogme Hrvat. Hercegovac. Katolik. | medium.com
ljubuski.info
Bespuće politike i Crkve u BiH fra Mario Knezović | fratar.net

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto