Dodaj komentar

Džaba vam stotine radara i tisuće policajaca kad je luda glava.Najgore je kad nedužni izgube život zbog usijane glave.Druga priča kakve su nam ceste koje uništavaju podvozje ,kakva vozila prolaze tehnički pregled na koja se ugrađuju opasni dijelovi a posebno svjetla.Policija umjesto da pod hitno zatvori sve neispravne ceste oni deru ovo malo kože što je ostalo na ovo malo ljudi koji nisu iselili.U stvari uvijek im je i bio cilj da nas pobiju i isele.Nisu prestali od 1945 i uvijek su to radili preko domaćih [ * neprimjereno * ]ka i udbaša a danas su to ZNA SE tko

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

8
7
8
3

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto