Dodaj komentar

naravno danas je drugo vrijeme, vrijeme interneta, sve je pod rukom, mladi ljudi znaju jezike, svejedno je ako je s obitelji živio u Pekingu, Londonu ili Zadru, to je tako neke se stvari ne mogu zaustavit šta vrijedi kukat uvik je se išlo odavde u Argentinu, Australiju , , što Modrić nije osta u Zrinjskom ili Dinamu naravno ide di mu je bolje. kako znaš da se neće vratit, bolan teško je čoviku kad ima 30-40 godina počinjat sa nule strani svit je strani svit, početnička euforija a kasnije? svak je kovač svoje sreće

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

5
8
3
9

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

ljubuski.info
Hrvati su sami sebi krivi dr. Dražen Pehar | dnevnik.ba
ljubuski.info
Hercegovačke dogme Hrvat. Hercegovac. Katolik. | medium.com
ljubuski.info
Bespuće politike i Crkve u BiH fra Mario Knezović | fratar.net

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto