Dodaj komentar

Dasta,treba slušat MMF da bi dobili novi kredit! Svi smo u kreditu to je super! Šta je nama još jedan kredit,treba mjenjat vozni park! Treba zaposlit još stranačkog/biračkog tijea! Treba policajcima bez uplaćenog staža kupit Golfa 8. sa 90 kamera tako da mogu snimat baš sve građane koji jure posudit pare da uplate ratu dobrog kredita!

Država kreditom varća kredit koji nemože nikad vratit! Pa nam daj poskupi duhan,pa nam daj poskupi registraciju vozila,daj nam uvedi eko test tako da mi koji ne prođemo jer ne možemo kupit novo auto plaćamo više,a sve to za naše dobro jer MMF zna šta nama treba,Kredit!!
Svaka čast,i narodu što šuti

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

3
6
9
1

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

ljubuski.info
Udruge za izvlačenje novca Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Hrvati su sami sebi krivi dr. Dražen Pehar | dnevnik.ba
ljubuski.info
Hercegovačke dogme Hrvat. Hercegovac. Katolik. | medium.com
ljubuski.info
Bespuće politike i Crkve u BiH fra Mario Knezović | fratar.net

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto