Dodaj komentar

Mateo P. iz Vašarovića optužen za lažnu dojavu o bombi u Diamondu

ljubuski.info

Tužiteljstvo ZHŽ u Širokom Brijegu optužilo je i Matea P. (25), s adresom prebivališta u ljubuškom mjestu Vašarovići, zbog lažnog prijavljivanja.

Naime, spočitava mu se da je, 13. kolovoza prošle godine, točno u 23:27 sati, preko mobitela marke Nokia, koji mu je istu večer u obiteljskoj kući u Gornjoj Vitini, predao njegov brat D.P., umetnuo karticu broja 063/543 694 i nazvao na službeni telefon 122 u PU Ljubuški, pa kazao: "Bomba u Daimondu!", te potom odmah prekinuo vezu i ugasio mobilni telefon.

Po službenoj dužnosti u ovakvim situacijama, policajci su otišli do ovog noćnog kluba i evakuirali sve goste, gdje je, nakon pregleda inspektora MUP-a ŽZH, odsjeka za PEZ, naknadno utvrđeno da se radilo o lažnoj prijavi.

U klubu je sporne večeri trebao nastupiti Amar Gile, ali je koncert otkazan.

Noćni klub Diamond se tada preko Facebooku ispričao gostima:
"Dragi naši priajtelji, osjećamo se dužnima ispričati za ono što se dogodilo. Noćni klub Diamond je opet kao i prije tri mjeseca, žrtva nečije gluposti, ali ovoga puta možemo čak reći i ljubomore. Mjesto koje već preko godinu dana nudi najbolju zabavu i sadržaj za sve svoje goste te klub koji ima preko 30 zaposlenih nekome je očito trn u oku. Netko se silno trudi otežati naš rad, na žalost to mu dobro polazi za rukom. Usprkos svemu tome mi ćemo i dalje nastojati da budemo mjesto za najbolju zabavu, baš onakav klub kakav Ljubuški i šira regija zaslužuju."

Robert Soldo | Večernji list
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

5
7
9
3

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto