Dodaj komentar

Tobdzija kome se pravdas trebas ga reci imenom i prezimenom ako je ne zasluzeno dobio .Mirno spavaj za mjesec dana ide registar tko je sto dobio i gdje je bio i koliko je novca dosad primio .I samo je jedna istina. Neki ce morati vracati lazno stecena prava a neki ce poceti primati posteno stecena prava i nema te revizije koja ce nam moci ukinuti nas Braniteljski dodatak. To jedina istina i drugacije nemoze i nece biti jedino preko nas mrtvi.Ovim putem pozivam sve ZABORAVLJENE BRANITELJE da se u sto vecem broju odazovu za put u Sarajevo na dan izglasavanja REZOLUCIJE.To je nas veliki dan i nitko nam ga ne moze i nece uzeti jedino dragi BOG on sigurno nece jer nam ga je on i dao i u svoje nas dlanove upisao.Dragi moji ZABORAVLJENI braco moja taj dan je blizu. Bit cete na vrijeme obavjesteni. Budite budni i spremni na poziv nasega. predsjednika DRAGE. JASTREB i njegovi SOKOLOVI polijecu i budite sigurni da smo spremni na sve opcije. Zivot i krv svoju za REZOLUCIJU ovu ako zatreba ali s BOZJOM pomoci bit ce sve kako treba dotjerali smo cara do duvara. Naseg predsjednika DRAGU trebamo dobro nagraditi takoder VELJKU i HRSTICA jer oni su uz Dragu najzasluzniji za REZOLUCIJU.Veliko hvala i zivjeli vi nama 105g.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

3
2
1
1

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

ljubuski.info
Udruge za izvlačenje novca Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Hrvati su sami sebi krivi dr. Dražen Pehar | dnevnik.ba
ljubuski.info
Hercegovačke dogme Hrvat. Hercegovac. Katolik. | medium.com
ljubuski.info
Bespuće politike i Crkve u BiH fra Mario Knezović | fratar.net

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto