Dodaj komentar

Sad se vidi sad se zna ko se kome dopada! Ma samo pogledajte ,molim-trojka iz HDZ-A BIH,SBB,SDA,ignoriraju sastanak koji je unaprijed dogovoren!Te tup-aste glave još ne shvataju ,ko im je omogućio fotelje ,plaće ,privilegije ! !Međutim ,vrijeme je istine ,ili će BIH krenuti putem pravde i napretka -džaba im je sad gurati glave u pjesak ! Politički kameleoni imaju -vlast ,instrumente za provesti u djelo rezoluciju ,te snose svu odgovornost ,zasluge isto u slučaju pozitivnog ishoda! Zajedno do pobjede!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

2
6
8
9

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

ljubuski.info
Udruge za izvlačenje novca Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Hrvati su sami sebi krivi dr. Dražen Pehar | dnevnik.ba
ljubuski.info
Hercegovačke dogme Hrvat. Hercegovac. Katolik. | medium.com
ljubuski.info
Bespuće politike i Crkve u BiH fra Mario Knezović | fratar.net

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari