Dodaj komentar

Prijatno sam iznenadjen da je jos ziv i zdrav Veselko Koroman , doabar covjek i primjeran pisac . Ovaj napis o njemu , vrati me u daleko vrijeme naseg djetinjstva i mladosti . Zajedno smo , na istoj grupi , i studirali u Sarajevu . U nase vrijeme , prije vise od sezdeset godina , Veselko je bio primjeran covjek i drag drug . U to vrijeme , svi smo mi pomalo bili stihoklepci , on je bio i tada pravi pjesnik . Ali , eto - prolazi vrime ! I mi s njim !... Veselku iskreni pozdravi iz Pariza !

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

2
2
2
6

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

ljubuski.info
Udruge za izvlačenje novca Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Hrvati su sami sebi krivi dr. Dražen Pehar | dnevnik.ba
ljubuski.info
Hercegovačke dogme Hrvat. Hercegovac. Katolik. | medium.com
ljubuski.info
Bespuće politike i Crkve u BiH fra Mario Knezović | fratar.net

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto