b2bbih

Dodaj komentar

Ti prvo da si vojnik a nisi nebi tako prico o svojoj bijedi.jer to pravi vojnici ne rade.kakvi god bili problemi pravi vojnici su oni uzdignetog cela i glave.da si tako marljiv na poslu sigurno nebi imo vremena da pises komentare.ali eto jednom baba uvjek baba.a eto mi te jesi bjeda u pic.mater....sigurno imas neki mobitel da mu se svi dive i placas internet svaki mjesec sto je neshvatljivo za tvoju situaciju.umjesto interneta mozes svaki dan djeci davat marku pa i dvi cak. Pozdrav od vojnika koji i kad ima nekih problema sigurno ce ih rjesiti kako god a ne pisati i kukati preko portala o svojoj bijedi. Pozdrav svim vojnicima. Bog i hrvati

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

7
7
4
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Koliko su zastupnici nemoralni? Emir Imamović Pirke | bljesak.info
ljubuski.info
U ovoj zemlji se ne može živjeti Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Nema promjena u zemlji kopnenih ribica Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
I vlast i oporba dijelovi iste smiješne družine? Akademik, prof.dr. Slavo Kukić | Dnevni list

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari