Dodaj komentar

Pravit ćete vi Komšića od blata, u to budite sigurni.
Niti jedan Hrvat u predsjedništvu nije uradio više za hrvatski narod u Bosni od Željke Komšića, samo što to pokatoličeni srbi iz HDZ-a odbijaju da vide.
Zahvaljujući njegovm prije svega ljudskom odnosu prema svima, poštovanju od strane Bošnjaka, Hrvati u većinskim Bošnjačkim mjestima nisu trpili apsolutno nikakvu vrstu diskriminacije. Sa Dodikovim bratom na čelu i njegovom hinjskom politikom, Hrvati van tora Bana Čovića Ćirilićnog se nepravedno stavljaju u isti koš sa Udbašima sa Poskoka.
Nisu samo Bošnjaci glasali za Komšića, niti su glasali da napakoste Hrvatima. Birati između Bakira i Željke je bilo birati između smrti i života.
Čovjek kojemu su uspjeli pripisati čak dvije "afere" (nekakvo vikend skijanje na račun države i JEDAN SLUŽBENI MOBITEL koji je kupio njegov ministar) naspram fašista i šizofreničnih kleptomana tipa Bakira i Dragana, je po meni lično rame uz rame sa Bogom.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

5
5
1
1

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto