Dodaj komentar

Čitam gore tekst o donaciji vlade RH za rekonstrukciju kina i vrtića. I obnovu kina kao javljaju se nezaobilazni perači para Parkovi. Pa ako je Vlada susjedne države donirala sredstva općini zbog čega projekat nije preuzelo općinsko procellnistvo ili ti ured za kulturu i sport. Ma daj Nevenko vise te je dosta i Bogu i robu. A ne treba nam kino. Vi ste napravili "kino" od Ljubuškog zadnjih 20 godina. Režiser HDZ, glavni glumci i protagonisti Zelic, Barbaric, Sova, Boras i ostale karikature. A jadni narod su tu obični statisti. Strah me samo dramatičnog kraja ovog filma u režiji HDZ. Jer sam ipak uvijek za Happy End.
Pozdrav i podrška portalu.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

8
3
5
6

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

ljubuski.info
Udruge za izvlačenje novca Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Hrvati su sami sebi krivi dr. Dražen Pehar | dnevnik.ba
ljubuski.info
Hercegovačke dogme Hrvat. Hercegovac. Katolik. | medium.com
ljubuski.info
Bespuće politike i Crkve u BiH fra Mario Knezović | fratar.net

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto