Dodaj komentar

Tko to financira kino u Ljubuškom, preko koga će sredstva biti uplaćena i 'oće li biti peračine novca, odnosno 'oće li djelovati Nevenkov antikorupcijski program i da li li će lisica dobiti natječaj za čuvanje kokoši?
Za sredstva se prijavilo Javno poduzeće “Parkovi” d.o.o. Ljubuški.

NOVA INVESTICIJA ZA LJUBUŠKI Za kino i centar za djecu s posebnim potrebama
preko 100.000 eura.

Općina Ljubuški je od Vlade Republike Hrvatske dobila više od 740.000 kuna. Riječ je o sredstvima koja Vlada RH svake godine izdvaja za financiranje kulturnih, obrazovnih, znanstvenih, zdravstvenih i ostalih programa i projekata od interesa za hrvatski narod u BiH.

Tako je Vlada RH s 545.000 kuna podržala projekt Kulturnog centra u općini Ljubuški. Riječ je o rekonstrukciji i adaptaciji prostorija bivšeg kina “Radnik” Ljubuški koje bi uskoro trebalo dobiti potpuno novi izgled i nakon gotovo 30 godina biti stavljeno u funkciju. Za sredstva se prijavilo Javno poduzeće “Parkovi” d.o.o. Ljubuški.

Drugi projekt koji je prošao na ovom natječaju je dovršetak radova na objektu dnevnog centra za djecu s posebnim potrebama. Općina Ljubuški koja se prijavila na ovaj natječaj dobila je 200.000 kuna za rješavanje grijanja, klime i ventilacije u ovom objektu.

Ove godine Vlada RH je za financiranje kulturnih, obrazovnih, znanstvenih, zdravstvenih i ostalih programa i projekata od interesa za hrvatski narod u BiH izdvojila ukupno 20 miliona kuna, a prednost su imali projekti koji se provode u partnerstvu s lokalnom zajednicom u BiH.

#donacija#Vlada RH#Hrvatska#Ljubuški
Izvor: Informativa.ba,

15 SEP 2016
17:11

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

6
2
5
1

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari