Dodaj komentar

Kod nas je na žalost sve moguće, pa i to da komunalci budu vodili kino o kojem blago rečeno nemaju pojma. A očito su inžinjeri sa kupljenom diplomom dobili ovaj posao dok rade kako ne treba isto kao i što se asfalt po asfaltu stavlja umjesto da se stari digne a novi postavi. A šta briga našeg vođu što se kino ne gradi odnosno renovira kako treba ta neće ni on ni njegovi ić u nj, oni će ić u Cinestar tamo im je sigurnije i udobnije nego što će bit kod nas. Opet na žalost.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

1
3
9
3

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto