Dodaj komentar

Jakiša Šimović - stožerna Udruga za zaštitu identiteta i hrvatskih nacionalnih interesa, Bariša Šiljeg - Udruga roditelja poginulih hrvatskih branitelja u Domovinskom ratu, Dragan Dragičević - Udruga političkih zatvorenika, Pero Zekušić - Udruga veterana Domovinskog rata, Križan Šimović - Udruga domobrana Domovinskog rata Domobran 92, Josip Azinović - Udruga maloljetnih dragovoljaca, Davor Đugum - Udruga pripadnika postrojbe HVO "Ludvig Pavlović" i Željko Matić - Udruga nositelja ratnih odličja.Uglavnom svi ovi u udrugama imaju mjesecno uglavnom ne zasluzeni oko 1000 KM. I sve ce dati i napraviti da to ne izgube,ako treba i vjeru ce promjeniti da ne izgube povlastice.Nikad nista nisu radili i nikad nisu zivili od svog rada.Moraju cuvati HDZ jer im je to omogucava.Javljaju se da zastite nacelnika Vidica,zasto sute kada u elektru ,postu i druge firme zaposljavaju stranacke poslusnike a ne branitelje, Kada treba podrzati zaboravljene branitelje isto okrenu glavu,kada djeca i onih sto su ovu zemlju natopili krvlju i znojem zauvijek napustaju svoju rodnu grudu isto sute.Opravdano se pitamo sta se dogodilo sa nama i sa tim ljudima sto vode udruge i politiku,pa zar je sve na prodaju u ratu smo pobijedili evo sad u miru sve gubimo ,padosmo bez ispaljena metka.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

1
2
7
4

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

ljubuski.info
Udruge za izvlačenje novca Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Hrvati su sami sebi krivi dr. Dražen Pehar | dnevnik.ba
ljubuski.info
Hercegovačke dogme Hrvat. Hercegovac. Katolik. | medium.com
ljubuski.info
Bespuće politike i Crkve u BiH fra Mario Knezović | fratar.net

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari