b2bbih

Dodaj komentar

Šta reć!Faraonska stranka na vlasti ,ima veliku većinu u vijeću!Kad načelnik kaže da nema korupcije,ni stranačkog zapošljavanja ,mislim kako se prosječnom djetetu iz dječijeg vrtića u Ljubuškom, diže kosa na glavi! Načelnik ne govori istinu !Ako nisi u stranci i cesta koja ide do njive ili objekta se prekida . Nema nasipanja ceste za neistomišljenike! Nema poticaja ,iako uredno prijaviš! Neka kaže koliko je branitelja zapošljeno ,iako kao trebaju imati prednost!Žarkić kao nešto kritizira,a prije će bit da je on samo Trojanski konj aktuelne stranke ,na vlasti!Sve u svemu -jedan veliki igrokaz!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

1
5
1
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Koliko su zastupnici nemoralni? Emir Imamović Pirke | bljesak.info
ljubuski.info
U ovoj zemlji se ne može živjeti Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Nema promjena u zemlji kopnenih ribica Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
I vlast i oporba dijelovi iste smiješne družine? Akademik, prof.dr. Slavo Kukić | Dnevni list

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari