Dodaj komentar

Nekultura na djelu od strane predsjednika opcinskog vijeca.njegovo ponasanje cinicni smjeh je dokaz njegove kulture.postivanja drugi i njegova obrazovanja.bivsi predsjednik toni kraljevic za njega je gospodin.marija h i dijana cuvalo ugodno iznenadjenje.u njihovu govoru se vidi kucni odgoj i skolovanje.a sjednica samo dno dna samo me zanima dali je pojedine vjecnike sramota izici medju narod nakon ovoga.a nacelnik mada se ne slazem s njim moram priznat da je maher.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

1
8
4
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari