Dodaj komentar

Hoćemo se kladiti da će Čović pobjediti i na slijedećim i svakim drugim izborima ako se kandidira?
I to pobjediti svakoga protukandidata, bez obzira kojoj stranci pripada i koji narod zastupa. Pobjediti s još uvjerljivijom većinom od svih dosadašnjih pobjeda u 25-godišnjem razdoblju. U kojem je uzastopno uvijek pobjeđivao.
Jer njega hrvatski narod voli i želi, ima u njega povjerenja i u njegove programe uvjerenja. Uostalom, to je i do sada pokazao i dokazao.

A vi, oporbenjaci, bili komunistički sljednici i nasljednici, bili poturički, svjedno je Čoviću i HDZ-u. Jer nikada više nećete pobjediti, nikada više nećete "pevati" onu vašu - "po šumama i gorama", ili plasirati vaše poklike - "za domovinu s titom-naprijed!", ili onu - "Allahu ekber!"

Nećete to više jer nećete smjeti. Bježat ćete u vaše pukotine, a Čović će sa svojim HDZ-om očistiti i hrvatski zrak od vašega [ * neprimjereno * ]oga yugovazduha ili ISIL-ovsko-ćeniflijske have.

Takvim pasminama je rok trajanja istekao.
Bude te li se "jogunili", otplivat ćete odvodnom kanalizacijom na vječitu septičku deponiju.

Vidi se, da vas i sada hvata panika kao mrave na dubu ispod kojega gori vatra.
Neka, takvu pasminu to i sleduje...

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

6
1
4
9

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto