Dodaj komentar

Mate Križanac je neviđeni kompleksaš!To je čovjek koji bi kad bi mu ponudili da bude predsjednik Amerike rekao"to tako treba,mogu ja to".Znam ga iz košarke kad je bio sudac, vrlo loš sudac,apsolutno bez autoriteta,u prevodu [ * neprimjereno * ]vac,kojemu je bez obzira na navedene činjenice kojih je bio svjestan,bilo samo bitno da ipak što više sudi.Nikad nije mogao istrčati fizičku normu na testiranja prije sezone,uvijek bi se šlepao jer su ga propuštali, i toga je bio svjestan, ali je šutio jer je [ * neprimjereno * ]vac.Uvijek je patio da bude u vrhu sudačke elite iako tu nikako nije pripadao, jednostavno čovjek nije sposoban za taj posao.E sad ti koji ga predlažeš razmisli kakav je to čovjek koga predlažeš na tako važno mjesto.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

6
9
6
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto