Dodaj komentar

Razlog za ovakvo ponasanje Dalica lezi u cinjenici da isti ne upravlja svim procesima u HBZ,... tako BAREM u svojoj reakciji kaze HDZ ova demokratska vecina. Logicno da je tako, no ako je premijer posten i želi raditi ispravno onda je to i najveci nedostatak vlasti u HBZ... Covjek samo ne zeli biti odgovoran za one stvari koje smatra nezakonitim i ne zeli bit igracka tj. ikebana borjane kristo i ostale kriminalne bratije na celu sa srpskim tajnim agentom draganom covicem...grobarom hrvatskog naroda
bravo daliću samo hrabro...steta sto nema vise takvih ljudi
sve sami vozdovi klonovi

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

9
8
3
1

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

ljubuski.info
Udruge za izvlačenje novca Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Hrvati su sami sebi krivi dr. Dražen Pehar | dnevnik.ba
ljubuski.info
Hercegovačke dogme Hrvat. Hercegovac. Katolik. | medium.com
ljubuski.info
Bespuće politike i Crkve u BiH fra Mario Knezović | fratar.net

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari