Dodaj komentar

Gorenje održalo lekciju rukometa Izviđaču 32:36

ljubuski.info

Večeras je Gorenje u gradskoj športskoj dvorani održalo pravo rukometno predavanje vodstvu i igračima Izviđača. Utakmica je riješena već nakon 15 minuta prvog dijela kada su brzim kontrama, odličnom igrom u obrani igrači Gorenja došli do 8 golova prednosti. Sve ostalo je bilo rutina iako su domaći igrači došli do dva gola zaostatka sredinom drugog dijela.

Međutim mladost i borbenost igrača Izviđača više ne može biti izlika za loše rezultate, niti bilo kakav umor, nedostatak trojice povrijedjenih igrača. Očito je kako Izviđač nema igru u napadu, momčad nije dobro pripremljena za obrambene zadatke, obzirom na momčadi koje gostuju u Ljubuškom. S tribina igra se doima kao stihijska, igrači srljaju u solo akcijama. Od strane Izviđača za gotovo 60 minuta nije se mogla vidjeti niti jedna izrađena akcija, dok su gosti punili domaći gol protunapadima i udarcima sa čak 11 metara.

Trener Grbavac nije imao nikakvo rješenje za Potočnika i Medveda, koji su postigli 23 gola, a izolaciju ove dvojice odličnih igrača nije niti pokušao.

Zanimljivo je bilo vidjeti suradnike Grbavca, koji nisu analizirali niti statistiku, nisu pokušali ukazati na stanje u terenu. Želja navijača je stvaranje u svakom pogledu vrhunske momčadi, koja bi trebala biti standardna u ovoj regionalnoj ligi.

Porazi od boljih ne bi trebali biti problem, ali Izviđač nema igru, niti igračkog poleta bez obzira što se radi o najmlađoj momčadi lige. Očito je da niti sadašnji lideri kluba nisu se u stanju organizacijski niti znanjem nositi sa zahtjevima natjecanja, pa se doima kako imaju svrhu vlastite lokalne promocije.

Rezultat od 36:32 za Gorenje nakon prikazanog nije nikakvo iznenađenje.

Oko 2200 navijača je bilo na visini zadatka. Navijanje nije izostalo niti kod -8 i oni ipak zaslužuju puno više.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

7
5
1
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto