Dodaj komentar

Justicija u lice laze ! Gdje to on procita da ja tvrdim da se Gospa ne pojavljuje u Medjugorju ?! To nije moja tema . Ja tvrdim , i ponavljam , da biskup nema pravo da siri pricu o tome da se Gospa ne pojavljuje u Medjugorju , jer biskup ne smije govoriti ono sto Papa ne govori ! Papa nikada , ( ni jedan ) , nije tvrdio da se Gospa ne pojavljuje u Medjugorju , nego postoji "crno na bijelo" - da se iz prilozenih dokumenata ( koje salje biskup Peric ) - " ne moze zakljuciti da se radi o nadnaravnim ukazanjima " . A to je nesto drugo ! Sa istim razlogom je vracena dokumentacija iz Vatikana biskupima N.DAME DE LO u Francuskoj - 29 puta sa istim tekstom . Ali je onda priznato - 364 godine kasnije . Sto se tice historije , to nije hrvatska rijec nego strana . I pise se kao i original . Vi ste uvijek radili protiv svog zavicja u konacnici , jer vam se i danas jezik normira u Zagrebu , a Vi ne zivite u Hrvatskoj , kao sto niko nas u sto generacija unazad nije zivio u Hrvatskoj . Nije zato kriva Hrvatska , posebno ne ova danas - nego mi ! Uostalom , ja ne govorim hrvatski .
.
Gdje sam ja to tvrdio kako je postao codvjek ? Nije to moja tema . Tebi je Tudjman zavrtio mozgom i utjerao u glavu neke fraze od kojih politicari zive , uz pomoc svojih satrabanata ! Drugim rijecima , dobio si - izliv hrvatovanja u mozak ! A Medjugorje ce trajati , cak ako ga Vatikan i ne prizna !

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

4
6
7
1

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto