Dodaj komentar

ANTE GRANICU, od kuda ti bolje znaš kako se trebaju ponašati vjernici i svećenici od njih samih? Kada nisi nikada ništa ućio o toj vjeri, katolićkim molitvama, crkvi, njihvoim svećenicima i njihovim obićajima.

Od kuda ti ba tvrdnja, da je sve isto ili se ti vjernici molili kod kuće ili u crkvi?
Ako bi to bilo tako, onda ne bi postojale ni crkve ni svećenici.

Nego, ti si, izgleda, ućio samo u mejtefu, ali je to malo da bi shvatio širi pojam religije, svećenika i vjernika. Osobito katolićkih.

Jer, vidim da u nekim komentarima pišeš "historija", a ta rijeć nije ni po hrvatskom ni srpskom jeziku. To je naša-bošnjaćka rijeć, koju si ti zapamtio iz mejtafa, ba.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

9
7
9
6

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari