Dodaj komentar

Ante Graniću, ti nisi kompetentan ni raspravljati o ovoj problematici, a pogotovo donositi neke meritorne zaključke. Jer za to nemaš ni stručnih ni moralnih kvaliteta ni sposobnosti.
Ti si "sposoban" samo reći da nema Boga, da Bog nije stvorio čovjeka ni svijet, da je čovjek postao od [ * neprimjereno * ]a... A u tom kontekstu, da nema ni Gospinih ukazanja jer da su to sve laži i izmišljotine koje se čine zbog novca, vlastitog ega i td.

Doduše, nisi samo ti sa takvim svjetonazorom, takvi su svi oni koji su učili marsizam i lenjinizam i kojima je Vasa Pelagić znanstvenik svjedskoga formata.

Ili, oni koji nisu ništa učili, ali su naslijedili gene od takvih, pa spadaju u nasljednike čovjekolikih [ * neprimjereno * ]a.

Ali, sreća je što se na ovim našim prostorima, ali i svijetu, sve više i više povećava broj znanstevnika, a smanjuje broj marksista, lenjinista i [ * neprimjereno * ]ologa.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

2
7
7
5

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto