Dodaj komentar

Mislin da većina nas nije razumila odnosno izvukla pouku iz price ovog nekada petogodišnjaka, a danas odraslog čovika
Ovo treba pročitati vise puta da bi covik zaista razumio u potpunosti. Ja mislin da su ženi uslišene molitve a ne molitva. Molitva je bila u crkvi a molitve su bile na vise mjesta gdje se prije molila i kod kuće i svugdje di se molila.
Kada sam prije 10 godina od prijatelja posudio nešto para za kupit namještaj u kuću koju sam napravio, zvao sam ga prije toga bar 10 puta i isti se nećkao i na kraju sam otišao do njega i skoro klečao da mi posudi i na kraju mi je posudio...
To je to moj Granicu, ne posustaj u molitvi

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

1
9
2
2

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari