Dodaj komentar

Ja sam takodjer ozdravio imao sam zlocudni tumor bubrega i takodjer otisao u svetiste Majke Bozje Bistricke,gdje sam zavapio .Pomozi mi Majko da moja dijeca ne ostanu bez svog roditelja kao sto sam i sam ostao . Sva stajalista sam prosao kojih se i nesjecam jedino se sijecam zadnjeg na improviziranom isusovom uskrsnucu sam bio siguran da cu ostat ziv i evi HVALA MAJCI BIZJOJ 10 godina zivim sa svojom djecom i zenom .DO VOLJE BOZJE POZDRAV VELIKI I BLAGOSOV MAJKE BOZJE SVAKOM .PS. Ako ne vijerujes ne sudi budi suzdrzan otkud ti pravo da kazes da nesto ne postoji.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

5
4
3
4

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto