Dodaj komentar

Ti , Goste , vjerujes sasvim uprosceno i gotovo banalno . Biblijske price nisu historija . A kako bi trebalo da bude u MEDJUGORJU?..Da ljudi ne rade - da ne uzimaju pare , nego samo da klece i mole ? Bog je stvorio i pare . Ili nije ? Ni jedan vijernik iz Medjugorja se nije vratio kuci nezadovoljan . Naprotiv !.. I niko od njih nije ( a posebno nitko) dolazio u Medjugorje da vidi Gospu !
.
Njih cetrdest miliona za 35 godina . Biskipovo bi bilo da ocijeni da li se Gospa casti po propisima svete majke Crkve , ili nije ! Nije njegovo da siri pricu o tome da se Gospa ne ukazuje...otkud on zna da se ne ukazuje ? To su najobicnija prepucavanja izmedju Franjevaca i Popova , koji su stari vise od 700 godina , nisu od juce ! Bisskup Peric je jednostavno samo ljubomoran sto su to pokrenuli i vode Franjevci , a ne ON i popovi ; diocezanski svecenici . Onda gradi velike krizeve po brdima , da bi tako dokazao svoju ljubav prema Bogu . A Bog nije izabrao kriz kao svetinju , nego je KRIZ KAO SIMBOL KRSCANSTVA proglasio Imperator Konstantin na Prvom Koncilu 325 godine .

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

2
1
5
2

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari