Dodaj komentar

Prica o zeni i njenoj bolesti , te" Vcki koja joj je ulila vjeru i hrabrost da ne poklekne" - stara je prica , koliko i svijet - kakvih u Bibliji i oko Bibije ima na pretek . Ta prica proistice iz covjecje prirode - ako vjerujes da ces ozdrsviti - mozes ozdraviti , a ako places i cekas samo da umres - ozdraviti neces . Vicka je , sama po sebi , vedra zena puna optimizma . Takva je bila i kao djevojcica , jer ja Vicku poznajem iz djetinjstva . Ona je i kuma moje unuke EVE , drzala ju je na krstenju . Prema tome , takve price se ne pricaju Biskupu , jer biskup je bolja pricalica takvih prica , nego komentator . Ako vjerujes u pricu - moze nesto biti od tebe . Prica sama moze biti cak izmisljena , kod ljudi koji u nju vjeruju - imat ce pozitivan ucinak , bilo da je istinita , ili LAZNA !
.
A sto se tice molitve u Medjugorju , na kojoj insistira komentator , zena je mogla moliti i kod kuce - ta molitva je iste vrijednosti , kao i u Medjugorju . U suprotnom , ova prica sugerise da je zena ozdravila zato sto je molila u Medjugorju , a da su joj molitve kod kuce bile uzaludne - pa otisla u Medjugorje i tu joj je molitva - pomogla !

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

6
7
9
5

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari