Dodaj komentar

Kvazianaliticar uvijek ostaje "kvazi" ! Biskup Peric nije obican gradjanin , nego bikup . On nema pravo na svoje misljenje , jer on po misljenje mora da ide u Vatikan , tamo je - lezeci potrbuske pred Papom , zato polozio ispit i zakletvu .. Ako Papa nije izgovorio rijeci U MEDJUGORJU SE GOSPA NIJE UKAZALA , onda to biskup Peric ne moze , i teoloski ne smije izgovoriti . Obican gradjanin , i obican svecenik moze . To je razlika . Biskup Peric crpi autoritet stolice na kojoj sjedi , a tu stolicu su formirali gdrugi - prije gotovo dvije hiljade godina njegovi prethodnici . Sve od 325 godine kad je formitana ctkvena hojerarhoija , koju je ustolicio imperator KONSTANTIN , koji je u svoje vrijeme predstavljao bozanstvo ! To je , ujedno , bio i prvi koncil .
.
Tu je sastavljen NOVI ZAVJET , tu je usvojena DOGMA o Svetom trojstvu i ljudi se poceli krstiti UIME OCA , SINA I DUHA SVETOGA...I da ne nabrajam . Prema tome , KLER se ne bira demokratski , nego se Kler Crkvi namece . To je vrlo stara tradicija pa to treba postovati , jer je tradicija cesto - jaca od zakona . Ali , to postovanje tradicije da se Kler sam namece kao Crkva , a nije crkva - ne moze biti izgovor da bilo koji biskup , pa ni biskup PERIC "istrcava pred rudu" i govori nesto sto on ne moze i ne smije da govori . Kao gradjanin moze , ali kao biskup ne moze !
.
Ono sto ne tvrdi PAPA - ne smije da tvrdi ni jedan biskup ! Ne smije - upravo tako ! Ali , da li to neki biskupi rade ?...Da , ne samo neki - nego i mnogi ! I uvijek se to desava kad se Crkva , to jest vijernicki narod , tretira kao - stado ! Kad se ispraznim metanisanjem Crkva dovede do toga da se ponasa - kao stado ! Grubo jeste , ali su taj pojam skrojili drugi , nisam ja ! Da se kaze ono sto sam ja ovdje iznio , nije potrebno biti AKADEMIK ! U tom pogledu , nasi nepismeni djedovi su bili pametniji , nego mi danas . Nisu bili uceniji , ali jesu - PAMETNIJI ! Od nas !

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

9
9
1
3

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari