Dodaj komentar

Jeli im gospa rekla ovim bogatasim sto imaju po pet sest suvenirnica pa hotel i opet im malo pa gonaju jadnju sirotinju i momke koje sam upoznao sto rade iz auta i bore se za svoje obitelji jeli im to pametno jeli im gospa rekla da napadaju ljude koji se bore za svoju obitelj da zarade koju marku a ja sam jako upoznat sa fratrima pojedinim iz medugorja cast izuzecim ali zupnik u medugorju nije mu mjesto ni da nosi svete haljine a ne da govori misu na pridiki jedno govori a drugo radi taj covik je dubre svaka cast biskupu nasem pericu.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

4
4
5
4

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto