Dodaj komentar

u međugorju se vrti lova.a di je lova tu je i crkva.nek franjevci prepuste crkvu petrovcima i biskup će promjenit priču.jer nije biskup blećak.zna on dobro da pravi vjernici vjeruju u boga svega vidljivog i nevidljivog,i da njemu upućuju svoje molitve za spasenje duše svoje,al treba nešto i za tilo uzet.e tu stupaju na scenu svećenici.velika se tu lova vrti.a svak hoće dio kolača.pravom vjerniku se ne trebaju sveci ukazivat,da bi bio vjernik.blaženi koji vjerovaše a ne vidješe.ja se sjećam gospina ukazanja i kad me je mater vodila na brdo ukazanja,prve godine,a vidim međugorje sada.razlika drastična.sve velebna zdanja što je pohvalno,al vlasnici tih zdanja su postali i ljudske i duševne i moralne nakaze.i teško se mogu nazvat vjernicima.njihovi preci bi se većine odrekli,i babe bi ih škropile svaki minut,kakvi su.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

8
5
6
3

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto